Life Light LED

Látogassa meg a Leddiszkont.hu webüzletet a ShopManianTermékeink megtalálhatók a TERC programrendszerében.Elfogadott bankkártyák

Nálunk bankkártyával is fizethet,
akár otthonról is!

clubcard-kedvezmeny

Környezetvédelem
LED foglalat típusok valódi led raktárkészlet LED híd kivilágítás LED auto világítás LED megvilágítás 55000 LED 20 Kwatt led reklámtábla ledek


RGBW led szalag/ehhez: LLSZVRADIORGBW144WCSVEZ/ csoport vezérlőhöz távirányító. Akár 4 darab vezérlőt is mûködtet egy távirányító! Csak ezt a vezérlõt mûködteti! Külön kell megrendelni! LLSZRADIORGBW144WCSVEZ. Ez a kombinálható 4-zónás vezérlõ/távirányító/ rendkívül praktikus, mert 1 távirányító tud számtalan vezérlõt kezelni és ezeket még zónákra is tudja osztani (pl. nappali, hálószoba, stb.). Bõvebb leírás a használati utasításban lejjebb: Fény- és teljesítménymérési jegyzõkönyv: Letöltés.
4 db külön RGB LED csoport (zóna) működtetésére! 4db RGB csoport vezérlő és távirányító segítségével lehetősége van maximum 4 db, egymástól független, változtatható színű RGB LED szalag vezérlésére. Funkciók:
Ki-, bekapcsolás, főkapcsoló, minden csoportra.Tetszőleges RGB szín beállítása színgyűrű. Beállított szín fényerőszabályzása. Színjáték programok használata és ezek sebességének állítása. Csoportonkénti (zónánkénti) ki-, és bekapcsolás.
Life Light led a garancia 2 év!

CikkszámLLSZRADIO144WCSTAVER
KategóriaLed szalag vezérlők, Led szalag RGBW
VédettségIP20
Garancia24 hónap
Fény- és teljesítménymérési jegyzőkönyvLetöltés
Készletinfó
Teljes készletRaktáron114 db
Ár: 3614 Ft + ÁFA (4590 Ft)
db
Kedvezmények:
10 darabtól: 10% kedvezmény! 3253 Ft + ÁFA (4131 Ft)


Akciós LED termékek


Facebook logo Bónusz pontok
100Ft = 6 Bónusz pont!
Csak a Leddiszkont.hu -nál!
Oldalunkon sütiket használunk. Részleteket az adatvédelmi nyilatkozatban talál! Kattintson a bezáráshoz...