Life Light LED

Látogassa meg a Leddiszkont.hu webüzletet a ShopManianTermékeink megtalálhatók a TERC programrendszerében.Elfogadott bankkártyák

Nálunk bankkártyával is fizethet,
akár otthonról is!

clubcard-kedvezmeny

Környezetvédelem
LED foglalat típusok valódi led raktárkészlet LED híd kivilágítás LED auto világítás LED megvilágítás 55000 LED 20 Kwatt led reklámtábla ledek


RGBW led szalag csoport vezérlõ 144W, rádiós, RGB vagy RGBW szalaghoz! Csak ezzel együtt működik: LLSZRADIO144WCSTAVER! Egy távirányító akár 4 ilyen vezérlő egységet is vezérelhet, amik 4 külön helyiségben lehetnek! Ezzel a rádiós led szalag vezérlõvel gyakorlatilag a fehértõl a rózsaszínig bármilyen színt ki lehet keverni + a meleg fehér színt is tudja! Fényerõ szabályozás, villogtatás, színátmenetek, egyedi színek, stroboszkóp hatás, alapszínek, színárnyalat, sebesség állítás, automata program beállítások ezt mind tudja ez a kis led szalag vezérlõ!Ezzel a vezérlõvel az 5050 RGBW 60led/m-bõl 8 métert vezérelhetünk egyszerre! A használati utasítás a dobozban és legalul a "Fény- és teljesítménymérési jegyzõkönyv mellett: letöltés" is megtalálható! Ez a kombinálható 4-zónás vezérlő/távirányító/ rendkívül praktikus, mert 1 távirányító tud számtalan vezérlőt kezelni és ezeket még zónákra is tudja osztani (pl. nappali, hálószoba, stb.).
Bővebb leírás a használati utasításban lejjebb: Fény- és teljesítménymérési jegyzőkönyv: Letöltés.
Ez a kombinálható 4-zónás vezérlő/távirányító/ rendkívül praktikus, mert 1 távirányító tud számtalan vezérlőt kezelni és ezeket még zónákra is tudja osztani (pl. nappali, hálószoba, stb.).
Bővebb leírás a használati utasításban lejjebb: Fény- és teljesítménymérési jegyzőkönyv: Letöltés.
Akár 4 db külön RGB LED csoport (zóna) működtetésére! 4db RGB csoport vezérlő és 1 távirányító segítségével lehetősége van maximum 4 db, egymástól független, változtatható színű RGB LED szalag vezérlésére. Funkciók: Ki-, bekapcsolás, főkapcsoló, minden csoportra. Tetszőleges RGB szín beállítása színgyűrű. Beállított szín fényerőszabályzása. Színjáték programok használata és ezek sebességének állítása. Csoportonkénti (zónánkénti) ki-, és bekapcsolás.

Önmagában nem működik, csak távirányítóval együtt, azt külön kell megvenni!
Life Light led 2 év garancia!

CikkszámLLSZRADIORGBW144WCSVEZ
FeszültségDC12V
Fogyasztás144W
KategóriaLed szalag vezérlők, Led szalag RGBW
FoglalatBeépíthető
Garancia24 hónap
Készletinfó
Teljes készletRaktáron2 db
Ár: 3299 Ft + ÁFA (4190 Ft)
db
Kedvezmények:
10 darabtól: 10% kedvezmény! 2969 Ft + ÁFA (3771 Ft)


Akciós LED termékek


Facebook logo Bónusz pontok
100Ft = 6 Bónusz pont!
Csak a Leddiszkont.hu -nál!
Oldalunkon sütiket használunk. Részleteket az adatvédelmi nyilatkozatban talál! Kattintson a bezáráshoz...