Life Light LED

Látogassa meg a Leddiszkont.hu webüzletet a ShopManianTermékeink megtalálhatók a TERC programrendszerében.Elfogadott bankkártyák

Nálunk bankkártyával is fizethet,
akár otthonról is!

clubcard-kedvezmeny

Környezetvédelem

Viszonteladók, kivitelezők jelentkezését is várjuk!

Franchise partnert keresek

a következő városokban:

 Szeged, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Pécs, Székesfehérvár, Szolnok, Gyula, Nyíregyháza, Eger

Biztos megélhetés!

Amit nyújtunk: vibrálás mentes led világítás / csak a leddiszkontban!/a legjobb nagykerárak, bemutató termékek+falak kedvezményes áron, ingyenes fényreklám, partnereknek adható katalógus, oktatás, személyes üzletkötő, biztos megélhetés!

A garancia csak a számla ellenében érvényes / máshol még a dobozt is kérik…/.             Nem nekünk a feladatunk eldönteni, hogy Önök a sok számlájukból mikor vették a termékeket! Bárhol bármit vesz ez sajnos így van! Próbáljon meg a Média Marktba vissza vinni számla nélkül bármit….Szerintem nem fog sikerülni! Sajnos sok volt a visszaélés, több garancia időn túli termékeket próbáltak elsütni nálunk!                                                    

  Új szolgáltatásként direkt 2 számlát adunk, hogy az egyik megmaradjon a vásárlónál és ne keljen a könyvelőnél keresni!

Tisztelt ide tévedt villamossági kereskedő, esetleges jövőbeni viszonteladóm!

Ne éljen álomvilágban!

Értse meg, nem fogja tudni eladni a régi DIP ledes termékeket vagy a kis fényű 40-60 lumen/W  fényerejű terméket és azt a GU10 spotot 1200 forintért, amit mi 680-ért adunk!

Fogják fel, hogy a mai internetes világban, tételben nem lehet ócska terméket drágán eladni, bármennyire is azt szeretnék! Tehát sürgősen szórják ki a bent ragadt készleteiket és ne vásároljanak drágán, mert az árak továbbra is esnek!                        Ne higgyék el az extra lumeneket olcsón, /ami más weboldalakon látnak/ amikor nagyon olcsón jutnak termékekhez, mert csak rá hazudják a "tisztességes" importőrök! Pl. 10W reflektor 900-1000 lumen nettó 1100 forintért...ebbe a szánalmasan gyenge /max. 400 lumenes / reflektorba akár 20 centiméterről is belenézhet és nem fog vakulni, a Life Light ledes pedig még 1,5 méterről is megvakítja 30 ms-re! Ugyanez a helyzet 500 forintos 5W GU10 spot-al is, amire simán ráhazudják a 400-440 lument, ténylegesen max. 250 lument tud! 

Tehát szabad szemmel is jól látható ezen olcsó termékek gyengesége, de összehasonlíthatják lux mérővel/ 6000 Ft/ vagy kérhetnek a forgalmazótól lumen vizsgálati jegyzőkönyvet is / persze honnan is lenne az nekik, mert simán lebuknának...! Nálunk a termékek alatt megtalálják ezeket!

Ja, a vásárlók úgyis visszaviszik Önöknek, ha gyenge a fény...

Előfordulhat, hogy fognak kapni tőlem egy provokatív mailt, /mert a normális ajánlatot el se olvassák/amiben az szerepel, hogy viccesek az áraik / tudom, fáj az igazság.../, tehát ne csodálkozzanak! Vegyék észre, 2017 van, az árak lementek a lumen/W pedig 100 lumen/W felé ment!

Tehát a megoldás: a leddiszkont legújabb, 98%-ban vibrálás mentes, extra erős fényű ledjei, mindenki által megfizethető áron!

Miért a leddiszkont?

            Magyar tulajdonos, Magyar munkavállalók! 

Itt nem kell 3000€-ért és minimum 100 db/fajtát vásárolni, hogy ingyen legyen a szállítás!
Havi rendszeres nettó 30.000 Ft felett már viszonteladói árak!
Saját folyamatosan fejlesztett 8 éves márka: Life Light led

4 méter belmagasságú bemutatóterem Budapesten!
Személyes átvételi, megtekintési és kipróbálási lehetőség!
Több mint 400.000 darabos árukészlet!
Folyamatosan raktáron több mint 500 fajta led termék!
Havonta új termékek, mindig a Magyarországon kapható legerősebb lumennel!
Jelenleg 120 lumen/Watt-nál tartunk! 
Közvetlen és személyes Kínai gyári kapcsolatok, saját iroda Shenzenben!
Egyedi rendelések gyors teljesítése!
Gyors és ingyenes garanciális csere!
Viszonteladóknak-kivitelezőknek rendszeres vásárlás esetén tisztességes /nem 12%, mint sok más nagykerrel próbálkozónál, szánalmas, hahahaha 18-41 % kedvezmény! Ez is csak a leddiszkontban!
2-3 év garancia
Minden termékhez friss fénymérési jelentés!
Nem vibrálós fényű ledek csak a leddiszkontban!   A legtöbb forgalmazó azt se tudja mi az a vibrálás....

Regisztráljon, jelezze felém és beállítom a viszonteladó partnerek közé, azután a saját árait látja belépéskor! marketingkukacleddiszkont.hu 

Rendkívül egyszerű és gyors rendelés, akár másnapi kiszállítással a Tran-o-flex futárszolgálattal! Bónuszpont rendszer, extra bónusz pont szerzési lehetőségek!

Átvétel:    

1, Központi raktár: 1152 Budapest Városkapu utca 3. Fetis raktárbázis 

2, Keleti PU. melletti, 1078 Nefelejcs utca 3 sz. alatti üzletben,  

        3, A budaörsi Tesco parkolóban lévő üzletben 

4, Alkotás utca 13. a Déli pályaudvarral szemben!

5, Tran-o-flex  Ingyenes kiszállítás 24-72 órán belül nettó 27.500 Ft felett! A nettó 27.500 Ft alatti csomagokra szállítási díjat számolunk fel!

Viszonteladói kérdéseivel keressen minket bizalommal a  marketingkukacleddiszkont.hu, uzletkotokukacleddiszkont.hu Tel: 06704119171/06709461915 telefonszámon! 

Légi expressz szállítás nettó árak:

Normál légi: /7-12 nap/ 1800 Ft/kg

FEKETE LISTA

Átverés, többszörös áruhiány, nagy késés, lehúzás, 30 napig eltűnt áru, ja és ezek után még nekik áll feljebb... ezeket nem akarjuk többször átélni, tehát

Nem kérünk belőlük:

ups, dhl, gebrueder, kuehne, magyar posta

Gyors légi: /2-5 nap/  2500 Ft/kg, Express légi: /1-3 nap/ 4000 Ft/kg: Ezek megszűntek, mert ez a cég képtelen teljesíteni a vállalt 1-5 nap szállítási határidőt / esetleg levelekre! ups: 15 nap alatt ért ide a 2-5 napos csomag! Aki a ups-el szállíttat és kötbért vállal, az mind szerencsejátékos!

Kinek nem adunk nagykerárat és árut?

1, aki nem fizeti ki a tartozását: 2 millióval lóg angie invest kft / majd a bíróság behajtja!/

2, az auchannak / a 2012. júniusi tárgyalás alkalmával a töketlen beszerző ezeket mondta:

neki nem célja, hogy évi 100 milliós forgalmat / most max. 20 millát, /2012/ ha csinál!/ csináljon ledből  (???), ő teljesen jól elvan a 2 évvel ezelőtti árakkal és lumenekkel!!! Neki nem kell igényes bemutató állvány, neki jó az ótvaros-gagyi fém állvány, ahol semmit se lehet kipróbálni...és még nem rúgták ki?

3, A béna multiknak, akiknek fogalma nincs a led értékesítés fortélyairól!

Befejeztük /2012/ a V-tacos reflektorok forgalmazását, mert 15% volt belőle a rossz és ráadásul saját költségen kell kiküldeni Bulgáriába javítani! Sok sikert mindenkinek hozzá!

 ÁRLISTÁK FRISSÍTVE 2017.02.28.

Nagykerárlistáink belépés után érhetőek el!

Energiahatékonysági címkék itt érhetők el!


Akciós LED termékek
-38%

23614 Ft + ÁFA (29990 Ft)
Ár: 37787 Ft + ÁFA (47990 Ft)


Facebook logo Bónusz pontok
1000Ft = 20 Bónusz pont!
Csak a Leddiszkont.hu -nál!
Oldalunkon sütiket használunk. Részleteket az adatvédelmi nyilatkozatban talál! Kattintson a bezáráshoz...