Life Light LED

Látogassa meg a Leddiszkont.hu webüzletet a ShopManianTermékeink megtalálhatók a TERC programrendszerében.Elfogadott bankkártyák

Nálunk bankkártyával is fizethet,
akár otthonról is!

clubcard-kedvezmeny

Környezetvédelem

Viszonteladók, kivitelezők jelentkezését is várjuk!

Franchise partnert keresek

a következő városokban:

 Szeged, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Pécs, Székesfehérvár, Szolnok, Gyula, Nyíregyháza, Eger

Biztos megélhetés!

Amit nyújtunk: vibrálás mentes led világítás / csak a leddiszkontban!/a legjobb nagykerárak, bemutató termékek+falak kedvezményes áron, ingyenes fényreklám, partnereknek adható katalógus, oktatás, személyes üzletkötő, biztos megélhetés!

A garancia csak a számla ellenében érvényes / máshol még a dobozt is kérik…/.             Nem nekünk a feladatunk eldönteni, hogy Önök a sok számlájukból mikor vették a termékeket! Bárhol bármit vesz ez sajnos így van! Próbáljon meg a Média Marktba vissza vinni számla nélkül bármit….Szerintem nem fog sikerülni! Sajnos sok volt a visszaélés, több garancia időn túli termékeket próbáltak elsütni nálunk!                                                    

  Új szolgáltatásként direkt 2 számlát adunk, hogy az egyik megmaradjon a vásárlónál és ne keljen a könyvelőnél keresni!

Tisztelt ide tévedt villamossági kereskedő, esetleges jövőbeni viszonteladóm!

Ne éljen álomvilágban!

Értse meg, nem fogja tudni eladni a régi DIP ledes termékeket vagy a kis fényű 40-60 lumen/W  fényerejű terméket és azt a GU10 spotot 1200 forintért, amit mi 680-ért adunk!

Fogják fel, hogy a mai internetes világban, tételben nem lehet ócska terméket drágán eladni, bármennyire is azt szeretnék! Tehát sürgősen szórják ki a bent ragadt készleteiket és ne vásároljanak drágán, mert az árak továbbra is esnek!                        Ne higgyék el az extra lumeneket olcsón, /ami más weboldalakon látnak/ amikor nagyon olcsón jutnak termékekhez, mert csak rá hazudják a "tisztességes" importőrök! Pl. 10W reflektor 900-1000 lumen nettó 1100 forintért...ebbe a szánalmasan gyenge /max. 400 lumenes / reflektorba akár 20 centiméterről is belenézhet és nem fog vakulni, a Life Light ledes pedig még 1,5 méterről is megvakítja 30 ms-re! Ugyanez a helyzet 500 forintos 5W GU10 spot-al is, amire simán ráhazudják a 400-440 lument, ténylegesen max. 250 lument tud! 

Tehát szabad szemmel is jól látható ezen olcsó termékek gyengesége, de összehasonlíthatják lux mérővel/ 6000 Ft/ vagy kérhetnek a forgalmazótól lumen vizsgálati jegyzőkönyvet is / persze honnan is lenne az nekik, mert simán lebuknának...! Nálunk a termékek alatt megtalálják ezeket!

Ja, a vásárlók úgyis visszaviszik Önöknek, ha gyenge a fény...

Előfordulhat, hogy fognak kapni tőlem egy provokatív mailt, /mert a normális ajánlatot el se olvassák/amiben az szerepel, hogy viccesek az áraik / tudom, fáj az igazság.../, tehát ne csodálkozzanak! Vegyék észre, 2017 van, az árak lementek a lumen/W pedig 100 lumen/W felé ment!

Tehát a megoldás: a leddiszkont legújabb, 98%-ban vibrálás mentes, extra erős fényű ledjei, mindenki által megfizethető áron!

Miért a leddiszkont?

            Magyar tulajdonos, Magyar munkavállalók! 

Itt nem kell 3000€-ért és minimum 100 db/fajtát vásárolni, hogy ingyen legyen a szállítás!
Havi rendszeres nettó 30.000 Ft felett már viszonteladói árak!
Saját folyamatosan fejlesztett 8 éves márka: Life Light led

4 méter belmagasságú bemutatóterem Budapesten!
Személyes átvételi, megtekintési és kipróbálási lehetőség!
Több mint 400.000 darabos árukészlet!
Folyamatosan raktáron több mint 500 fajta led termék!
Havonta új termékek, mindig a Magyarországon kapható legerősebb lumennel!
Jelenleg 120 lumen/Watt-nál tartunk! 
Közvetlen és személyes Kínai gyári kapcsolatok, saját iroda Shenzenben!
Egyedi rendelések gyors teljesítése!
Gyors és ingyenes garanciális csere!
Viszonteladóknak-kivitelezőknek rendszeres vásárlás esetén tisztességes /nem 12%, mint sok más nagykerrel próbálkozónál, szánalmas, hahahaha 18-41 % kedvezmény! Ez is csak a leddiszkontban!
2-3 év garancia
Minden termékhez friss fénymérési jelentés!
Nem vibrálós fényű ledek csak a leddiszkontban!   A legtöbb forgalmazó azt se tudja mi az a vibrálás....

Regisztráljon, jelezze felém és beállítom a viszonteladó partnerek közé, azután a saját árait látja belépéskor! marketingkukacleddiszkont.hu 

Rendkívül egyszerű és gyors rendelés, akár másnapi kiszállítással a Tran-o-flex futárszolgálattal! Bónuszpont rendszer, extra bónusz pont szerzési lehetőségek!

Átvétel:    

1, Központi raktár: 1152 Budapest Városkapu utca 3. Fetis raktárbázis 

2, Keleti PU. melletti, 1078 Nefelejcs utca 3 sz. alatti üzletben,  

        3, A budaörsi Tesco parkolóban lévő üzletben 

4, Alkotás utca 13. a Déli pályaudvarral szemben!

5, Tran-o-flex  Ingyenes kiszállítás 24-72 órán belül nettó 27.500 Ft felett! A nettó 27.500 Ft alatti csomagokra szállítási díjat számolunk fel!

Viszonteladói kérdéseivel keressen minket bizalommal a  marketingkukacleddiszkont.hu, uzletkotokukacleddiszkont.hu Tel: 06704119171/06709461915 telefonszámon! 

Légi expressz szállítás nettó árak:

Normál légi: /7-12 nap/ 1800 Ft/kg

FEKETE LISTA

Átverés, többszörös áruhiány, nagy késés, lehúzás, 30 napig eltűnt áru, ja és ezek után még nekik áll feljebb... ezeket nem akarjuk többször átélni, tehát

Nem kérünk belőlük:

ups, dhl, gebrueder, kuehne, magyar posta

Gyors légi: /2-5 nap/  2500 Ft/kg, Express légi: /1-3 nap/ 4000 Ft/kg: Ezek megszűntek, mert ez a cég képtelen teljesíteni a vállalt 1-5 nap szállítási határidőt / esetleg levelekre! ups: 15 nap alatt ért ide a 2-5 napos csomag! Aki a ups-el szállíttat és kötbért vállal, az mind szerencsejátékos!

Kinek nem adunk nagykerárat és árut?

1, aki nem fizeti ki a tartozását: 2 millióval lóg angie invest kft / majd a bíróság behajtja!/

2, az auchannak / a 2012. júniusi tárgyalás alkalmával a töketlen beszerző ezeket mondta:

neki nem célja, hogy évi 100 milliós forgalmat / most max. 20 millát, /2012/ ha csinál!/ csináljon ledből  (???), ő teljesen jól elvan a 2 évvel ezelőtti árakkal és lumenekkel!!! Neki nem kell igényes bemutató állvány, neki jó az ótvaros-gagyi fém állvány, ahol semmit se lehet kipróbálni...és még nem rúgták ki?

3, A béna multiknak, akiknek fogalma nincs a led értékesítés fortélyairól!

Befejeztük /2012/ a V-tacos reflektorok forgalmazását, mert 15% volt belőle a rossz és ráadásul saját költségen kell kiküldeni Bulgáriába javítani! Sok sikert mindenkinek hozzá!

 ÁRLISTÁK FRISSÍTVE 2017.04.18.

Nagykerárlistáink belépés után érhetőek el!

Energiahatékonysági címkék itt érhetők el!


Akciós LED termékek


Facebook logo Bónusz pontok
1000Ft = 20 Bónusz pont!
Csak a Leddiszkont.hu -nál!
Oldalunkon sütiket használunk. Részleteket az adatvédelmi nyilatkozatban talál! Kattintson a bezáráshoz...