Life Light LED

Látogassa meg a Leddiszkont.hu webüzletet a ShopManianTermékeink megtalálhatók a TERC programrendszerében.Elfogadott bankkártyák

Nálunk bankkártyával is fizethet,
akár otthonról is!

clubcard-kedvezmeny

Környezetvédelem

-15%  -15%  -15%

10. szülinapi akció!

Vásároljon 2019.08.01-08.05. között korlátlanul bármennyi, nem akciós terméket és a kosár menüpontnál kattintson ide: Kuponkód beváltás, majd írja be ezt a kódot 2009080315

http://leddiszkont.hu/kosar.html

 Ezek után a nagyker árakon felül -15% kedvezménnyel Öné a termék!

Egy vásárlás folyamán csak egy kedvezmény vehető igénybe! A 15% kedvezmény akkor is igénybe vehető, ha Ön kapott mennyiségi kedvezmény! Természetesen a kedvezmény akkor is „csak” 15% lesz!

Kérem, ellenőrizze a visszaigazoló mailt, hogy megkapta-e a kedvezményt, amennyiben nem, akkor adja le még egyszer a rendelést!

ÁRLISTÁK FRISSÍTVE 2019.05.14.

Alul!

Viszonteladók, kivitelezők jelentkezését várja Magyarország legnagyobb forgalmú, csak leddel foglalkozó, Magyar tulajdonosú cége! 

Franchise partnert keresünk a következő városokban:

 Szeged, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Pécs, Székesfehérvár, Szolnok, Gyula, Nyíregyháza, Eger

Biztos megélhetés!

Amit a leddiszkont nyújt viszonteladó partnereinek:

Saját folyamatosan fejlesztett 9 éves márka: Life Light led.

Több mint 600 fajta ledes termék, havonta új termékek, mindig a Magyarországon kapható legerősebb lumennel!

Készleten 500.000 db termék, folyamatosan érkező árú!

Közvetlen és személyes Kínai gyári kapcsolatok, saját iroda Shenzenben!
Egyedi rendelések gyors teljesítése! Cégünk igény esetén bármilyen termékkel kapcsolatos teljeskörű import szolgáltatást biztosít Kínából!

Ingyenes szakami tanácsadás és betanítás, bemutatófal és LED display.

Rendszeresen friss katalógus.

 Biztos megélhetés!

Személyes átvételi, megtekintési és kipróbálási lehetőség!

2-3 év garancia!

Gyors és ingyenes garanciális csere! Kérjen csomagcsere címkét!

Viszonteladóknak-kivitelezőknek rendszeres vásárlás esetén tisztességes /nem 12%, mint sok más nagykerrel próbálkozónál, szánalmas, hahahaha/15-35+6 % kedvezmény! 

 Minden termékhez friss fénymérési jelentés!

Minden termékünk vibrálás mentes/kivéve a 3W körte -gyertya -spot!/!

Nem vibrálós fényű ledek csak a leddiszkontban!  A legtöbb forgalmazó azt se tudja mi az a vibrálás....

Rendkívül egyszerű és gyors rendelés, akár másnapi kiszállítással a GLS futárszolgálattal! 

Fejlett bónuszpont rendszer, vásárlásonként 6% visszajár minden nem akciós vásárlás után! Extra bónusz pont szerzési lehetőségek!

Mi nem tesszük tönkre a viszonteladóinkat és nem csökkentünk hirtelen 50%-ot az árakból,/mint a szánalmas vacak.hu, aki rendszeresen ezt csinálja, legutóbb 06.25-én a 15-17W körte árakból/, hiszen akkor mi lesz a beragadt, drágán vett készletekkel?? Bebukja a viszonteladó??? Idén ez már a sokadik volt/ reflektor, tri-prool lámpa stb., meddig tűrik ezt még, tisztelt vacak.hu viszonteladók??? Ócsó és sokat lehet vele bukni, ez ám a jó biznisz!

Önök láttak már olyat, hogy egy minőségi terméknek hirtelen 50%-al csökken az ára???

Átvétel bármelyik saját üzletünkben vagy futártól:   

1, Központi raktár: 1152 Budapest Városkapu utca 3. Fetis raktárbázis 

2, Keleti PU. melletti, 1078 Nefelejcs utca 3 sz. alatti üzletben.

        3, A budaörsi Tesco parkolóban lévő üzletben.

4, Alkotás utca 13. a Déli pályaudvarral szembeni üzletben.

5, GLS Ingyenes kiszállítás 48-72 órán belül nettó 17.000 Ft felett! A nettó 17.000 Ft alatti csomagokra szállítási díjat számolunk fel!

Viszonteladói kérdéseivel keressen minket bizalommal az uzletkotokukacleddiszkont.hu Tel: 06709461915/06703683272 telefonszámon! 

Akik leiratkoznak a hírlevélről azokat törlöm a viszonteladói partner listáról, hiszen úgysem érdekli őket semmi, vásárolni nem akarnak, így jártak! Nem kötelező a disznótor!

Légi szállítás nettó árak: /7-12 nap/ nettó 1200 Ft/kg

A garancia csak a számla ellenében érvényes / máshol még a dobozt is kérik…/.  Nem nekünk a feladatunk eldönteni, hogy Önök a sok számlájukból mikor vették a termékeket! Bárhol bármit vesz ez sajnos így van! Próbáljon meg a Média Marktba vissza vinni számla nélkül bármit….Szerintem nem fog sikerülni! Sajnos sok volt a visszaélés, több garancia időn túli termékeket próbáltak elsütni nálunk!    

  Új szolgáltatásként direkt 2 számlát adunk, hogy az egyik megmaradjon a vásárlónál és ne keljen a könyvelőnél keresni!

Tisztelt ide tévedt villamossági kereskedő, esetleges jövőbeni viszonteladóm!

Ne éljen álomvilágban!

Értse meg, nem fogja tudni eladni a régi DIP ledes termékeket vagy a kis fényű 40-60 lumen/W  fényerejű terméket és azt a GU10 spotot 1200 forintért, amit mi 590-ért adunk!

Fogják fel, hogy a mai internetes világban, tételben nem lehet ócska terméket drágán eladni, bármennyire is azt szeretnék! Tehát sürgősen szórják ki a bent ragadt készleteiket és ne vásároljanak drágán, mert az árak továbbra is esnek! Ne higgyék el az extra lumeneket olcsón, /ami más weboldalakon látnak/ amikor nagyon olcsón jutnak termékekhez, mert csak rá hazudják a "tisztességes" importőrök! Pl. 10W reflektor 900-1000 lumen nettó 1100 forintért...ebbe a szánalmasan gyenge /maximum 400 lumenes / reflektorba akár 20 centiméterről is belenézhet és nem fog megvakulni, a Life Light ledes pedig még 1,5 méterről is megvakítja 30 ms-re! Ugyanez a helyzet 400 forintos 5W GU10 spot égővel is, amire simán ráhazudják a 400-440 lument, ténylegesen maximum 300 lument tud! 

Tehát szabad szemmel is jól látható ezen olcsó termékek gyengesége, de összehasonlíthatják lux mérővel/6000 Ft/ vagy kérhetnek a forgalmazótól lumen vizsgálati jegyzőkönyvet is / persze honnan is lenne az nekik, mert simán lebuknának...! 

Csak nálunk a termékek alatt megtalálják a friss fénymérési jegyzőkönyveket!

Ja, a vásárlók úgyis visszaviszik Önöknek, ha gyenge a fénye a terméknek...

FEKETE LISTA

Átverés, többszörös áruhiány, nagy késés, lehúzás, 30 napig eltűnt áru, 20 nap alatt se kézbesített csomag, ja és ezek után még nekik áll feljebb... ezeket nem akarjuk többször átélni, tehát nem kérünk belőlük, soha, soha, de soha:

ups, dhl, gebrueder, kuehne, magyar posta,

tras-o-flex

Gyors légi: /2-5 nap/ 2500 Ft/kg, Express légi: /1-3 nap/ 4000 Ft/kg: Ezek megszűntek, mert ez a cég képtelen teljesíteni a vállalt 1-5 nap szállítási határidőt / esetleg levelekre! ups: 15 nap alatt ért ide a 2-5 napos csomag! Aki ups-el szállíttat és kötbért vállal, az mind szerencsejátékos!

Befejeztük /2012/ a V-tacos reflektorok forgalmazását, mert 15% volt belőle a rossz és ráadásul saját költségen kell kiküldeni Bulgáriába javítani! Sok sikert mindenkinek hozzá!

 ÁRLISTÁK FRISSÍTVE 2019.05.12.

Javítva a termék leírások!

A pdf. fájl cikkszámaira kattintva elvisz a termék oldalára!

Nagykerárlistáink belépés után érhetőek el!

Energiahatékonysági címkék itt érhetők el!
Facebook logo Bónusz pontok
100Ft = 6 Bónusz pont!
Csak a Leddiszkont.hu -nál!
Oldalunkon sütiket használunk. Részleteket az adatvédelmi nyilatkozatban talál! Kattintson a bezáráshoz...