Life Light LEDElfogadott bankkártyák

Nálunk bankkártyával is fizethet,
akár otthonról is!

clubcard-kedvezmeny

Környezetvédelem
A munkamenet ideje lejárt, kérjük jelentkezzen be ismét!
Jelenleg nincs bejelentkezve!
A vásárlás befejezéséhez kérjük regisztráljon, vagy jelentkezzen be!

A kosara jelenleg üres!
Webáruházunkban rendelése leadásakor az alábbi szállítási módok közül választhat:
Személyes átvétel Budapesten, 1134. Lőportár utca 20/A/. alatti üzletünkben Lehel- Lőportár sarok/ ingyenes! (Készpénzfizetés csak 1.499.000 forintig lehetséges!)
Személyes átvétel a Budaörs Kinizsi út 1-3. /Tesco parkoló, Shell kút mellett/ alatti üzletben ingyenes! (Kp. fizetés csak 1.499.000 forintig lehetséges!)
Ingyenes házhozszállítás előre utalásnál vagy online bankkártyás fizetésnél (28000-10000000 Ft közötti vásárlás esetén)
1290 Ft GLS csomagpont /automata méret 42*51*39cm/ előre utalással vagy online bankkártyás fizetéssel. Innen válasszon, majd írja be a címet a megjegyzésbe: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses (0-27999 Ft közötti vásárlás esetén)
1690 Ft GLS futár előre utalással vagy online bankkártyás fizetéssel (0-27999 Ft közötti vásárlás esetén)
1590 Ft GLS csomagpont /automata méret 42*51*39cm/ utólagos fizetéssel. Innen válasszon, majd írja be a címet a megjegyzésbe: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses (0-27999 Ft közötti vásárlás esetén)
1990 Ft GLS futár utólagos fizetéssel (0-27999 Ft közötti vásárlás esetén)
7900 Ft UPS futár előre utalással vagy online bankkártyás fizetéssel, 5 munkanap, maximum 40kg csomag, Ausztria, Csehország, Németország, Szlovákia (0-1499999 Ft közötti vásárlás esetén)


1152. Városkapu utcai üzletünk bezárt költözés miatt!

10 óráig leadott rendelések kerülnek aznap feldolgozásra/feladásra!

Véget ér a móka mára, hamarosan zárul Alex akciós Led tára...

A BUÉK akciók 03.15-el megszűnnek!


Új! GLS csomagpontra csak 1290 Ft!

1100 GLS csomagpont, hosszú/ hétvégi nyitvatartás is! Amennyiben GLS csomagpontra kéri a szállítást, akkor innen válasszon és írja be a megjegyzésbe! Csomagpontba bármekkora csomagot kérhet, csomag automatába viszont csak ekkorát: méret 42*51*39cm!

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses


Kiszállítás a számlázva/ futárnak átadva email küldése után számított 2-7 munkanap alatt, kivéve az ünnepi/ szabadságolási időszakot, ott csúszások lehetnek, akár 14 munkanap is!

Rendelésekről, szállításokról emailben információkat küldünk! Amennyiben láthatóan törött vagy sérült csomagokat átvesznek, abban mi nem tudunk segíteni! Reklamálni a futárnál kell!

Értesítések:

1, E-mailes értesítés: Az értesítés tartalmazza, hogy a címzett csomagja belföldön a következő munkanapon kiszállításra kerül, továbbá a címet és az esetleges utánvét összeget is. 2, SMS értesítés: A kiszállítás napjának reggelén küldjük, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is. Lehetőségeket kínálunk: Már 15 perccel a kézbesítési kísérleteket követően a címzett újabb elektronikus értesítést kap és interneten rendelkezhet a csomag további sorsáról. Az internetes linket és a belépéshez szükséges jelszót SMS-ben és/vagy e-mailen küldjük el a vevőnek. Ezekről rendelkezhet: Kiszállítás egy új időpontban vagy kiszállítás egy másik címre.    

Ne feledjék, ha bankkártyával fizetnek, akkor nincs semmilyen költség!

GYORS-BIZTONSÁGOS-INGYENES!
Használjanak a Masterpass/Otpay digitális tárcát és soha többet nem kell bajlódni a bankkártya adatok kitöltésével! Nem kell megadnia a weboldalakon a biztonsági kódját és így még véletlenül sem tudják ellopni! Egyszer beregisztrálnak és utána telefonszám alapján kitöltődnek az adatok! Ahol ezt a logót látja, ott fizethet villámgyorsan!

 

Akciós LED termékek


Bónusz pontok
100Ft = 10 Bónusz pont!
Csak a Leddiszkont.hu -nál!
Oldalunkon sütiket használunk. Részleteket az adatvédelmi nyilatkozatban talál! Kattintson a bezáráshoz...