Life Light LEDElfogadott bankkártyák

Nálunk bankkártyával is fizethet,
akár otthonról is!

clubcard-kedvezmeny

Környezetvédelem
A munkamenet ideje lejárt, kérjük jelentkezzen be ismét!
Jelenleg nincs bejelentkezve!
A vásárlás befejezéséhez kérjük regisztráljon, vagy jelentkezzen be!

A kosara jelenleg üres!
Webáruházunkban rendelése leadásakor az alábbi szállítási módok közül választhat:
Személyes átvétel Budapesten, a 1078 NEFELEJCS ÚT 3.sz.alatt ingyenes! (Készpénzfizetés csak 1.499.000 forintig lehetséges!) Hétfő-Péntek 10-18H. Üzlet előtti átvételi pont is! Kérjük jelezze a megrendeléskor, hogy nem kíván bejönni és akkor az üzlet előtt is átveheti és akár fizethet is az áruért!
Személyes átvétel a Budaörs Kinizsi út 1-3. /Tesco parkoló, Shell kút mellett/ alatti üzletben ingyenes! (Készpénzfizetés csak 1.499.000 forintig lehetséges!) Hétfő-Vasárnap 10-18H. Üzlet előtti átvételi pont is! Kérjük jelezze a megrendeléskor, hogy nem kíván bejönni és akkor az üzlet előtt is átveheti és akár fizethet is az áruért!
Személyes átvétel Budapesten, a 1123 ALKOTÁS UTCAI üzletünkben ingyenes! (Készpénzfizetés csak 1.499.000 forintig lehetséges! Online fizetés nem lehetséges) Hétfő-Péntek 10-18H. Üzlet előtti átvételi pont is! Kérjük jelezze a megrendeléskor, hogy nem kíván bejönni és akkor az üzlet előtt is átveheti és akár fizethet is az áruért!
Személyes átvétel Budapesten, a 1152 Városkapu utca 3, Fétis raktárbázis 9.raktár alatti üzletünkben ingyenes! (Készpénzfizetés csak 1.499.000 forintig lehetséges!) Hétfő-Péntek 8-16H. Üzlet előtti átvételi pont is! Kérjük jelezze a megrendeléskor, hogy nem kíván bejönni és akkor az üzlet előtt is átveheti és akár fizethet is az áruért!
Ingyenes házhozszállítás előre utalásnál vagy online bankkártyás fizetésnél (25000-10000000 Ft közötti vásárlás esetén)
1390 Ft GLS futár előre utalással vagy online bankkártyás fizetéssel (0-24999 Ft közötti vásárlás esetén)
1990 Ft GLS futár utólagos fizetéssel (0-24999 Ft közötti vásárlás esetén)
600 Ft portó díj utólagos fizetésnél. A házhozszállítás ingyenes. (25000-99999 Ft közötti vásárlás esetén)
6600 Ft UPS futár előre utalással vagy online bankkártyás fizetéssel, 5 munkanap, maximum 40kg csomag, Ausztria, Csehország, Németország, Szlovákia (0-1499999 Ft közötti vásárlás esetén)


 

Ajándék üdülési utalvány naponta 5x100.000 Ft értékben, 05.17-05.25. között!

Napi online sorsolás hétfő-péntek 10H, az előző nap legalább 5.000 forintért vásároltak között, hétfőn a péntek-vasárnap vásároltak között! De csak azok kerülnek be a kalapba, akik a vásárlás megjegyzésbe beírják: kérem az üdülési utalványt!

 

Amennyiben GLS csomagpontra kéri a szállítást, akkor innen válasszon és írja be a megjegyzésbe!

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses

Kiszállítás 48-96 óra alatt, kivéve az ünnepi időszakot, ott csúszások lehetnek!

Rendelésekről, szállításokról emailben információkat küldünk!

2017.12.13-től új futár céggel, a GLS-el szállítjuk ki Önöknek az árut!

 Amennyiben láthatóan törött vagy sérült csomagokat átvesznek, abban mi nem tudunk segíteni! Reklamálni a futárnál kell!

Értesítések:

1, E-mailes értesítés:

 Az értesítés tartalmazza, hogy a címzett csomagja belföldön a következő munkanapon kiszállításra kerül, továbbá a címet és az esetleges utánvét összeget is.

2, SMS értesítés:

 A kiszállítás napjának reggelén küldjük, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.

 Lehetőségeket kínálunk:

 Már 15 perccel a kézbesítési kísérleteket követően a címzett újabb elektronikus értesítést kap és interneten rendelkezhet a csomag további sorsáról. Az internetes linket és a belépéshez szükséges jelszót SMS-ben és/vagy e-mailen küldjük el a vevőnek.    

1. Kiszállítás egy új időpontba

2. Kiszállítás egy másik címre.    

Ne feledjék, ha bankkártyával fizetnek, akkor nincs semmilyen költség!

ÚJ-GYORS-BIZTONSÁGOS-INGYENES!
Használjanak a Masterpass/Otpay digitális tárcát és soha többet nem kell bajlódni a bankkártya adatok kitöltésével! Nem kell megadnia a weboldalakon a biztonsági kódját és így még véletlenül sem tudják ellopni! Egyszer beregisztrálnak és utána telefonszám alapján kitöltődnek az adatok! Ahol ezt a logót látja, ott fizethet villámgyorsan! 


     https://www.mastercard.hu/hu-hu/consumers/features-benefits/masterpass.html,           https://play.google.com/store/apps/details?id=cellum.android.otp.smartpay

 Secure fizetési portál = Biztonságos kártyás vásárlás!
Bónusz pontok
100Ft = 10 Bónusz pont!
Csak a Leddiszkont.hu -nál!
Oldalunkon sütiket használunk. Részleteket az adatvédelmi nyilatkozatban talál! Kattintson a bezáráshoz...